Woningen

Veilig in huis en veilig van huis? Homan Beveiliging heeft voor u de beste oplossing! Uw huis beveiligen tegen inbraak geeft u een veiliger gevoel. U kunt uw waardevolle spullen op verschillende manieren beveiligen. Als het nodig is voor de verzekering, kunnen wij een BORG-document verzorgen.  
U kunt o.a. kiezen uit:

Camerasystemen

Een camerasysteem houdt uw woning 24/7 in de gaten. Als u kiest voor een camerasysteem zijn veiligheid en privacy heel belangrijk. Naast uw veiligheid en privacy is ook de privacy van anderen van belang. U mag namelijk niet zomaar alles filmen en opslaan. De juiste plaats en stand van de camera’s luistert nauw. Vooral de plaats maakt het verschil bij herkennen van personen. Wij zijn op de hoogte van de actuele regelgeving.

Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor de beveiliging van uw woning met camera’s!

Kluizen

Met de juiste kluis kunt u uw waardevolle sieraden, documenten of data veilig bewaren en/of beschermen tegen inbraak. U kunt kiezen uit inbraakwerende kluizen of inbraak- èn brandwerende kluizen.
De plaats van de kluis luistert nauw: onopvallend en toch voor u makkelijk te bereiken. Uiteraard voldoen onze kluizen aan de eisen van uw verzekering. 

Wij adviseren u graag over de juiste kluis voor uw woning!

Homan Beveiliging BV

Communicatieweg 9 7
3641 SG Mijdrecht

Telefoon: 0297 255235

Mail: info@homan-beveiliging.nl

Neem contact op

    Bedankt! Je bericht is verstuurd.
    Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .