Wie zijn wij?

Homan Beveiliging is sinds 1999 actief als specialist op het gebied van effectieve beveiliging voor bedrijven en particulieren. U kunt bij ons terecht voor een totaal beveiligingsplan: van camerabeveiliging, alarmsystemen en -opvolging, meldkamerdiensten tot hang- en sluitwerk, noodverlichting en kluizen.

De kracht van onze organisatie zit in de topkwaliteit van de producten, de toepassing van de allernieuwste inzichten en ons ervaren team beveiligingsprofessionals. Homan Beveiliging is erkend door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Dit houdt in dat Homan Beveiliging alle mogelijke beveiligingsopdrachten mag uitvoeren voor het bedrijfsleven: van alarminstallatie tot bewakingscamera’s en van CCTV tot volledige bedrijfsbeveiliging.

Jeroen Homan – directeur

Ruim 20 jaar geleden begon ik Homan Beveiliging. Mijn passie is om samen met de klant een veilig gevoel te creëren in en rond hun woning en/of bedrijfspand. Ik ben gestart als monteur bij Intersafe in Amsterdam en werd daar gegrepen door alles wat met beveiliging te maken heeft. Mijn vakdiploma’s haalde ik net als mijn monteurs bij Soba Security. Daarna studeerde ik Security en Recht bij de Haagse Hogeschool.

Ik kom graag bij u langs voor een advies op maat over de beveiliging van uw woning of bedrijf.