Telefoonnummer 0297 - 255 235

Welkom bij Homan beveliging.

Homan Beveiliging BV is sinds 1999 actief als specialist op het gebied van effectieve beveiliging voor bedrijven en particulieren. We hebben het dan zowel over beveiligingsadvies, als over beveiligingssystemen en alles wat daarbij komt kijken. Dus bijvoorbeeld ook cameratoepassingen, alarmopvolging, meldkamerdiensten, recherchewerkzaamheden, hang- en sluitwerk, noodverlichting en zelfs kluizen.

De kracht van onze organisatie zit in het gebruik van topkwaliteit producten, de toepassing van de allernieuwste inzichten en werken met een ervaren team beveiligingsprofessionals. Elk met een eigen specialisme. En samen in staat ieder type beveiligingsopdracht, groot of klein, tot in de perfectie uit te voeren.

ONZE BEVEILIGINGSSPECIALISTEN IN BEELD

Jeroen Homan Mijn naam is Jeroen Homan, oprichter en directeur van Homan Beveiliging. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, de materiaalinkoop en de verkoop. Maar ik houd me ook bezig met de werkvoorbereiding en de nazorg. En geef advies over onder meer beveiligingstechniek en inbraakpreventie.

 

Denis Maas Ik ben Dennis Maas en al vanaf 2002 met veel plezier aan boord. Destijds was ik de eerste medewerker en heb ik samen met Jeroen hard gewerkt aan de opbouw van het bedrijf. Ik houd mij bezig met de installatie van alle voorkomende systemen en geef leiding aan onze twee andere 2 monteurs.
Tomo Markovic Tomo Markovic is mijn naam en ik ben sinds 2007 werkzaam bij ons bedrijf. Daarvoor heb ik 10 jaar ervaring opgedaan bij een andere werkgever in de beveiligingsbranche. Ik ben verantwoordelijk voor de planning, het jaarlijks onderhoud van de systemen en het verhelpen van alle storingen

 

Roy Verkaik Ik heet Bram Wouters en ben in 2012 als stagiair binnengekomen. Na het behalen van mijn diploma in 2015 ben ik aangenomen als assistent monteur. De bedoeling is dat ik in de nabije toekomst ook als zelfstandig monteur aan de slag kan.
Bram Wouters Mijn naam is Roy Verkaik en ik ben in 2015 in dienst gekomen. Mijn ervaring komt hier goed van pas, ook al door de elektro-diploma’s die ik eerder heb behaald. Met de kennis op dat terrein houd ik me onder meer bezig met de aanleg van noodverlichting.

 

 Foto volgt Ik ben Eva de Zwart en voel me helemaal thuis in mijn rol als de spin in het web van ons team. En al helemaal door mijn achtergrond in de bouwwereld. Het uitvoeren van de financiële administratie is mijn hoofdtaak. Maar ik onderhoud met veel plezier ook de contacten met onze opdrachtgevers.
Onderhouds-
contracten
Arrow
Onderhouds-
contracten
Arrow
Onderhouds-
contracten
Arrow
Onderhouds-
contracten
Arrow