Noodverlichting

NOODVERLICHTING

NOODVERLICHTING VOOR VEILIGHEID

De naam geeft het al aan. Noodverlichting is verlichting die geactiveerd wordt als de normale verlichting uitvalt door bijvoorbeeld een stroomstoring. Het vormt een wezenlijk onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in een gebouw. De noodverlichting krijgt stroom van een andere, onafhankelijke bron dan die de gewone verlichting voedt. Valt de netspanning uit, dan moet de noodverlichting aangaan en minimaal 50 minuten blijven branden. Wij zijn ook op dit belangrijke onderdeel van bedrijfsveiligheid goed ingevoerd en zeer ervaren.

DE BELANGRIJKE FUNCTIE VAN NOODVERLICHTING

Noodverlichting is van groot belang om in geval van stroomuitval een veilige situatie voor bezoekers en werknemers van een bedrijf te realiseren. Risicovolle werkzaamheden of activiteiten die niet direct zijn te stoppen, kunnen in alle rust en veilig worden beƫindigd. Het is door de aanwezigheid van licht in noodsituaties makkelijker om hulp- en blusmiddelen te vinden. En iedereen die het pand uit moet, kan de aanduidingen voor de vluchtroute of nooduitgang zien en het pand op een veilige manier verlaten.

LED NOODVERLICHTING

Door direct bij de importeur af te nemen, kunnen wij tegen scherpe prijzen uw noodverlichting vervangen voor LED noodverlichting.

STEEK UW LICHT OP OVER NOODVERLICHTING

Bel 0297 255 235 voor meer informatie of een afspraak.