Vakantiepark Buitenborgh

VAKANTIEPARK BUITENBORGH

Voor vakantiepark Buitenborgh in Vinkeveen hebben we naast de opdracht van de aannemer om bij diversen woningen alarmsystemen aan te leggen, van het bestuur de onderstaande opdracht uit mogen voeren.

Slagbomen, camerasysteem, beeldopname extern beheren
De opdracht van het bestuur was het realiseren van een toegangscontrolesysteem. Bewoners en hun bezoek moesten makkelijk het terrein op kunnen komen. Alle overige bezoekers moesten worden gecontroleerd. We hebben om te beginnen slagbomen bij de ingang van het parkgeplaatst en daarvoor ook het straatwerk geregeld.

Intercom systeem
Bewoners kunnen de slagboom met gecodeerde en persoonlijke handzenders openen of met een codesleutel, ook wel druppel genaamd. Verder hebben we een ‘portadail intercom systeem’ gemonteerd, waar men het huisnummer in kan toetsen. Door het huisnummer in te toetsen kan met de eigen telefoon de slagboom worden geopend en bezoek worden binnengelaten.

Bewakingscamera’s
We hebben ook op 2 plaatsen camera’s geplaatst. Deze kijken naar de slagbomen om te zien wie het park op komt rijden. De opslag en het beheer van deze bewakingsbeelden wordt ook door ons verzorgd. We doen dat in ons CCTV Security datacenter voor de vereniging van eigenaren van Buitenborgh.