Bewapening tegen inbraak

Woninginbraak is helaas nog steeds een groot probleem; veel mensen zien na een inbraak hun spullen nooit meer terug, terwijl ze achterblijven met sterke gevoelens van onveiligheid en onmacht. De juiste bewapening tegen inbraak is ons specialisme, wij voorzien uw woning of bedrijfspand van de juiste beveiliging zodat u bent bewapend tegen inbraak.

Veilige bewapening tegen inbraak

De kreet Plagen en vertragen is volgens ons de best passende. Een inbreker houdt er niet van onzekerheden tegen te komen tijdens zijn werkzaamheden. Zekerheid en een snelle toegang tot uw woning of bedrijfspand is een van de criteria waar de inbreken goed naar kijkt. Onderweg een aantal hindernissen opzetten is de beste remedie tegen inbraak. Een aantal hindernissen duidelijk in beeld zodat ze deze snel zien is de eerste stap. Aangevuld met hindernissen waar ze echt last van hebben. Een camera systeem met kwalitatief goede opnamen en directe cloudopslag. Goed kwalitatief hang- en sluitwerk mag daarbij zeker niet ontbreken.

Gevolgen van inbraak

Als er nog nooit bij je is ingebroken, sta je er onvoldoende bij stil. In sommige gemeenten wordt zelfs samen met de burgemeester een informatie-avond over deze gevolgen georganiseerd. Het belangrijkste attentie punt dat uit deze avonden naar voren komt is het belang van sociale cohesie. Dat als je bijvoorbeeld een weekend weg bent, de buurman dat weet.

Een voorbeeld reactie van een slachtoffer geeft haar gevoel goed weer.

De impact van een inbraak is veel groter dan je denkt. Die spullen, dat regelt de verzekering wel, maar wat mij is afgenomen is mijn veiligheidsgevoel. Tot op de dag van vandaag ben ik bang dat het weer gebeurt. Ik was best nonchalant. Nu zou ik mensen soms wel toe willen schreeuwen: pas nou op, denk goed na, wees voorzichtig en alert.

Uit deze reactie lees je dat het lang grote gevolgen heeft en dat geeft een gevoel van onvrede. Vraag ons om advies en neem contact op.

Beveiliging tegen inbraak