Telefoonnummer 0297 - 255 235

Alarmsystemen

Bij alarmsystemen denkt u misschien al snel aan het weren van inbrekers. Met een goede alarminstallatie houdt u niet alleen inbrekers buiten de deur. Een goed alarmsysteem waarschuwt u ook in geval van een beginnende brand. Zo heeft u meer tijd om de locatie veilig te verlaten. En bij een kleine brand passende maatregelen te nemen en soms zelf te blussen.
Vergeet u na een kleine brand niet de brandweer even te laten controleren.

Daarnaast werken de meeste alarmsystemen niet alleen als er een poging tot braak is. Met de juiste systemen gaat daar ook een preventieve werking van uit. Het alarmsysteem schrikt af.

Soorten alarmsystemen

Gaat u voor een alarmsysteem in uw woning of bedrijfspand? Dan heeft u de mogelijkheid om uit verschillende soorten alarmsystemen te kiezen. We maken onderscheid tussen:

  • bekabeld: basis of  uitgebreid
  • draadloos: basis of  uitgebreid
  • hybride

Uiteraard worden alle aangeboden systemen, indien gewenst, aangevuld met een onderhoudscontract en onze kennis en ervaring.

Het belang van een goed alarmsysteem

Homan-Beveiliging levert kwaliteitssystemen voor particulieren en bedrijven. De door ons gemonteerde alarmsystemen zijn in de meeste gevallen van de leveranciers Honeywell. Daarbij maken we gebruik van de meest moderne meldingssystemen. Uiteraard worden alle systemen door onze vakkundige specialisten compleet afgemonteerd en uitgebreid getest.

Met een passend onderhoudscontract bent u verzekerd van volledige ondersteuning en en optimaal werkend systeem.

Een goed alarmsysteem vormt het hart van een doordachte beveiligingsoplossing.

De technologie ontwikkelt zich in rap tempo richting het gebruik van Internet en de toepassing van Apps. Uiteraard is Homan-Beveiliging op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van beveiligingssystemen. Daarmee kunnen we de voor best passende en recente oplossing bieden. De door ons aangeboden systemen voldoen natuurlijk aan de laatste eisen, normen en erkenningen.

Professionele alarmopvolging en bedrijfsbeveiliging

Homan-Beveiliging is erkent door het Centrum voor Criminaliteit en Veiligheid (CCV). Dit houdt in dat Homan-Beveiliging alle mogelijke beveiligingsopdrachten mag uitvoeren voor het bedrijfsleven: van alarminstallatie tot bewakingscamera’s en van CCTV tot volledige bedrijfsbeveiliging.

Homan Beveiliging heeft de juiste specialisten in dienst. En de middelen en de kennis in huis en kan daarmee een passende, betaalbare en betrouwbare beveiligingsoplossing te bieden.

Meer informatie?

Stuur een e-mail of bel naar 0297 255 235.

Alarmsysytemen | Homan-Beveiliging levert topkwaliteit alarmsystemen